Menu

Antrenör Temel Eğitimi Sınav Duyurusu

Antrenör Temel Eğitimi Sınav Duyurusu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Antrenör Temel Eğitimi sınavı 29 Kasım 2020 Pazar günü saat 14:00’de Anadolu Üniversitesi Çevrimiçi Sınav Sistemi (https://esinav.anadolu.edu.tr/) üzerinden online (çevrimiçi) olarak gerçekleştirilecektir. Sınavda her testin 20 sorusu, 30 dakika sınav süresi vardır. Adaylar sınav sistemine giriş için, Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi’ne (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) giriş yaparken sahip oldukları e-posta hesabı ve şifrelerini kullanacaklardır. 

 

Şifresini unutan adaylar https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr adresinden ‘Şifremi Unuttum’ butonunu tıklayarak yeniden şifre alabilirler.

 

Beklenmedik bir durum nedeniyle (internet ve elektrik kesilmesi, tarayıcı takılması vb.) adayların sınav sürecinin kesilmesi durumunda, adaylar ilgili durumun bir daha tekrarlanmayacağı bir ortamda ve zamanda, toplam sınav süresi içinde, yeniden sisteme girip kaldığı yerden sınavlarını tamamlayabilecektir. Adaylar sınavlarını 29 Kasım 2020 Pazar günü saat 18:00’e kadar tamamlamalıdır. Bu tarihten sonra her ne sebeple olursa olsun hiçbir adayın sınava girmesine izin verilmeyecektir.

Sınavınız başladıktan sonra, aktif oturumu içinde, normal sınav akış işlemleri (soruyu görme, sonraki soruya geçme) dışında herhangi bir işlem;

  • tarayıcıyı kapatma
  • sayfayı yenileme
  • sayfada geri tuşuna basma
  • tarayıcının tam ekran modundan çıkarılma
  • başka bir internet tarayıcısı veya cihaz üzerinden aynı anda sisteme giriş
  • sistem kesilmesi nedeniyle birden fazla sistem girişi vb.

yapılması anormal aktivite olarak değerlendirilir ve sınav oturumunuz sonlandırılır. Sistem anormal aktivite sayısının arttığını gördüğünde, panel üzerinden uyarı verip sınavınızı sonlandırır ve tekrar sınav sistemine girmenize izin vermez.

 

Online (çevrimiçi) sınav sistemi işleyişinin adaylar tarafından sınavdan önce test edilebilmesi için, her adayın mevcut sınavda sorumlu olduğu testlerine ek olarak bir adet “Covid-19 Farkındalık (Deneme Sınavı)” testi eklenmiştir. Bu test değerlendirmeye tabi tutulmayacaktır. Covid-19 Farkındalık (Deneme Sınavı) 27 Kasım 2020 saat 16:00’da aktif edilecektir.

Başarılar dileriz.

Haberler